tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

A jogállamiság megsemmisülése, ennek következményei és a lehetséges kiút

Az állam jelenlegi képtelensége a gazdaság tömeges átalakulásának ellenőrzésére a maffia beszivárgásához vezetett. Nagyszerű lehetőségek alakultak ki azáltal a bűnözésre, hogy a politikusok nem képesek kontrollálni a gazdasági változásokat. Természetesen a nagy tőke kihasználja teljes mértékben az új lehetőségeket. A totális piac a demokráciára halálos csapás. Olyan, mint a totális háború, amely ellen őseink sem védekeztek.

Ennek az új helyzetnek az eredménye, hogy maga a régen elismert emberi jogok és annak a megvédése is szinte hatályon kívül lett helyezve. A demokratikus jogok le lesznek építve és ezáltal mindegy, hogy kit választunk, mert mindenki csatlósa a pénzvilágnak.

A jog minden társadalom alapja. Ha a jogállam megszűnik, elvesztik az emberek személyi szabadságukat. Az európai jogállamiság összeomlott. Mindent meg kell tennünk a még meglévő lehetőségeinkkel jogállamunk megmentésére, mielőtt egy teljes digitális diktatúrában ébredünk fel.

Az előadás bemutatja a válsághelyzet keletkezésének a fő okait és jellemzőit és a legális lehetőségeket ennek legyőzésére.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram