tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

A prevenció egyéni és társadalmi szintje, életmódhibák és annak korai korrekciói

A magyar néphagyomány, az ember földi jelenlétét,az emberi testre vonatkoztatva, 3 részben állapítja meg. A nyak gallérja fölött a fej - a szellemi test,a gallér alatt az övig a mellkas - a lélek teste és az övtől lefelé, az alsó végtagnak megfelelően az igazi testiség helyezkedik el.

Ennek a három dolognak az egysége a földi életünkben ha harmonikusan működik, akkor harmonikus életet eredményez.

A szellem és a test a földi életünkben a rendszeres mozgással ill. józan paraszti ésszel működő gondolkodással működik a legjobban,természetesen a megfelelő táplálkozás mellett.

A lelkünk mivel Istentől való, az isteni kapcsolat fenntartásával , ill. Jézus Krisztusnak a szívünkbe való befogadásával ill. később az ő irányításával működik a legjobban.
Ez az alap - ebből jön ki az életmódunk meghatározása, avagy az egész-séges életmód, a mindennapi földi életünk pontos megélése.

A jelenlegi világ pénzhatalmi rendszere kívülről akarja irányítani ezt a rendszert, sajtóval /médiával/ és a pénzzel, mesterséges élelemmel,az emberi kényelem érzés támogatásával, de ezt ne fogadjuk el, mert nekünk kell az irányítást átvenni a saját életünk terén a jó Isten segítségével.

Az előadás további része a helyes életmódról ill. életmódhibák korai korrekciójáról szólnak, melynek központja nem a szellem, hanem a lélek, hiszen a testi hibák, betegségek mögött, a lélek hibája, betegsége áll a leggyakrabban.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram