tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Covid 2 év médiahazugságai (MAINSTREAM) és igazságai – Idézetek a világ orvosaitól 2020-2022

Stregova Erzsébet

Előadásom az elmúlt két év szakmai összefoglalója az orvosok által elhangzott és nyilvánosságra hozott ismereteknek. Idézetek és interjúk formájában megjelenítve és rávilágítva a politika által ránk erőszakolt, tudományos alaposságot nélkülöző kényszerítő intézkedések szakmaiatlanságára.

Bemutatva, hogy a világ orvosai már a „politikai járvány” elején elmondták, hogy ez a vírus nem annyira veszélyes, hogy gyorsan-hamarjában vakcinát készítsenek ellene - kipróbálás és mindenféle emberkísérletet mellőzve, vagyis a Föld lakosságát bevonva a nagy EMBERKÍSÉRLET-be, akaratuk és látszólagos beleegyezésük alapján, hiszen valódi ismeretekkel még az oltó orvosok sem rendelkeznek a mai napig. Egyébként nem követnének el ilyen gyarlóságot.

A bátor orvosok, akik képesek voltak felmérni a világ helyzetét, minden lehetséges fórumot felhasználtak arra, hogy a legtöbb emberhez eljusson a tudásuk és az eredményeik, amelyek valódi gyógyulást hoztak. Egy átfogó szeletet kívánok megjeleníteni a legjelentősebb megnyilvánulásukból.

Több mint 5 milliárd embert a Földünkön beoltottak egy olyan kísérleti vakcinával, melyért senki sem vállal felelősséget, vagy mégis – maga a beoltott lett felelős a döntéséért, - melynek következményeivel a közel s távoli jövőben mindannyiunknak kell számolnunk és felkészülnünk oltottnak és oltatlannak egyaránt. Ezért kell, hogy átadjuk a tudást egymásnak, hogy a lehető legkisebb veszteséggel emelkedjünk ki ebből a szándékosan megtervezett PANDÉMIÁ-ból.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram