tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Egy kis oltástörténet, és benne a WHO világuralmi törekvése

A WHO valamennyi nemzet feletti, egészség megóvására hivatkozó totális diktatúrára törekvése már régóta nyilvánvalóvá vált. A világhatalmi és világkormányzási ambíciójuk ismeretében az oltások körüli szakmai érvek és propaganda új megvilágításba kell kerüljön. 200 éven keresztül hazugságokra építve dübörgött a vakcina-business, ideje lerántani a leplet róla, felfedni a visszásságokat.

Az eddig anyagi haszonszerzés miatt meghamisított vagy elhallgatott adatok és erőszakkal elhallgattatott, meghurcolt hangjukat felemelő szakemberek nyilvánosságot kell kapjanak. Ma már minden nemzet feletti olyan diktatórikus rendelkezési jogot követel a WHO, amire semmiféle katonai szervezet, sem más gazdasági szervezet nem lenne képes.

Kezdve Jenner meghamisított adataitól, az Európában betiltott vakcinálási eljáráson át Pasteur és a Rockefeller Intézet és természetesen a Flexner jelentésen keresztül kis történeti összefoglalót szeretnék adni az eltitkolt valóságról, spanyolnátháról, polyo vírusról egészen az MMR oltásokig. Hatóanyagokról, adalék anyagokról, táptalajokról, szennyeződésekről és persze következményeikről, amiről tilos beszélni. Betegségekről, amik talán nem is léteznének, mint a sclerosis multiplex vagy más autoimmun betegségek.

A vakcina-business folytatódik, kötelezővé tételük következtében milliárdok folynak a kasszába és finanszírozzák többek között a WHO és alapítványok működését, tulajdonosait és terveiket, korlátozva alapvető emberi jogokat.

A WHO terve, a valamennyi nemzet feletti feltétlen kontroll, döntésjog korlátozásokról és az egyéni szabadságról nagyon veszélyes jogosultság, ami ellen közösen és keményen fel kell lépni!
A múltbéli hazugságok után a Covid Plándémia csak egy főpróba volt, ha úgy tetszik a majdnem jelen, a jövőt viszont mindenképpen a WHO befolyása nélkül képzelem el.

Történeti összefoglalóban megingatom az oltásokba vetett dogmatikus hitet és felvázolom az azokra épülő hatalmi törekvéseket.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram