tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Egységes Világ, Egységes Egészségügy ideológia, az új erkölcsi kódex

Willem Christiaan Engel

Az Egységes Világ, Egységes Egészségügy egy ideológia, amely már sok éve létezik. Középpontjában az emberi egészség, az állatok egészsége és a környezeti vitalitás közötti egyensúly áll. Ennek célja az orvosetikai változás elérése a társadalomban.

2004 óta (manhattani alapelvek) ez a csoport szövetségesre talált a Rockefeller Alapítványban, és világszerte beszivárgott a kormányokba. 2008 körül az ENSZ, a Világbank, az USA és az EU elfogadta ezt a megközelítést, és eltervezte a világ megváltoztatását az új zöld megállapodással és a 2030-as tervezettel.

A COVID-dal az Egységes Világ és Egységes Egészségügy puccsot követett el, mindent a COVID-dal hozott kapcsolatba, és az olyan szervezetek, mint a WHO, a CDC és az ECDC, amelyek világszerte diktálják a nemzeti politikákat, ténylegesen átveszik a végrehajtó hatalmat. Ennek az ideológiának a lényege az egyén feláldozása a nagyobb jó érdekében, amelyben a „szakértők” kis csoportja határozza meg, mi az a nagyobb jó.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram