tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Ivermektin: kulcsfontosságú elem a COVID-19 vakcina utáni mellékhatások kezelésében

Dr. Natalia Prego

A COVID-19 világában zajló hatalmas oltási kampányok után ezeknek a kísérleti oltásoknak a mellékhatásai intenzíven és magas előfordulással kezdtek megjelenni több, mint egy évvel ezelőtt, világszerte növelve a halálozást.

Ezek az úgynevezett vakcinák nem immunizálnak, nem szükségesek, és nem is biztonságosak, mivel nem végeztek elegendő kutatást rajtuk, és nagy valószínűséggel toxikusak is.

A COVID-19 kezelés ebben a 2 évben sokat fejlődött, nagyon pozitív eredmények születtek a súlyos COVID-betegeknél, és azoknál a betegeknél is, akik a COVID-19 vakcina mellékhatásainak áldozatai.

Az Ivermektin kulcsfontosságú szerepet játszott a COVID-19 elleni hatékony terápia kidolgozásában és a COVID-19 vakcina mellékhatásainak hatékony kezelésében, mivel hatása közvetlenül összefügg a Tüske-fehérje inaktiválásával, és a gyulladáscsökkentő citokinek immunszabályozó hatásával.

Az Ivermektin együtt alkalmazva olyan immunerősítő kiegészítőkkel, mint a C és D-vitamin, cink, melatonin, kvercetin, hozzájárulnak a COVID-19 vakcina mellékhatásainak hatékony feloldásához, valamint fokozzák a glutation antioxidáns hatását.

Ezt az információt el kell juttatnunk mindazokhoz az orvosokhoz, akik nincsenek tisztában a hatékony terápiákkal, és akik a legtöbb beteget továbbra is csak paracetamollal kezelik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram