tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Jelenleg és a jövőben - mint ismeretes - kulcsfontosságú minden síkon a közösségi összefogás és annak hosszú távú működtetése.

Mik ennek a személyiségbéli, pszichológiai,ön,sorsismereti és bizonyos tekintetben szellemi alapfeltételei?
Hogyan válhatunk alkalmassá erre, melyek a legfontosabb spirituális és csoportdinamikai összefüggései ennek, amiket érdemes figyelembe vennünk,csoporttagként és vezetőként egyaránt?
A jelen időminőség miként teszi idő és szükségszerűvé mindezt és hogyan "lovagolhatjuk meg"emberi értelemben emelően ezen időszerűség hullámait?

Mik lehetnek a párhuzamos, alternatív, közösségépítés és az ahhoz való egyéni csatlakozás támogató aspektusai és buktatói, egyáltalán mire figyeljünk ezen folyamatokban, s mindez hogyan inspirálhatja fejlődésünket?

Elsősorban a fentebb felsorolt kérdéseket és az arra adott lehetséges válaszokat esszencializálja az előadó, tudat, önismereti és felébredtségi szintjének megfelelően.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram