tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Oltásszelídítés, és/vagy Oltáskivezetés gyakorlata! Illúzió, vagy valóság?!

Több mint 30 éves terápiás gyakorlattal a hátam mögött számtalan eset igazolta, hogy eredményt igazán az integratív szemléletű terápiás eljárások hozhatnak.

Arra hívom fel mindig a figyelmet, hogy egy kóroki tényezőt, legyen az akkut vagy krónikus probléma, akár egy oltási szövődmény, mindig kezelnünk kell testi, energetikai, lelki és tudati síkon egyaránt. nincs ez másképp az oly sok vitát és véleményt kiváltó pandémia alatt adagolt szerekkel sem.

A vélemény ezzel kapcsolatban szakmai körökben sem egyöntetű.

Viszont minden szakember véleménye egyezik abban, hogy 2020 óta olyan szövődmények, elváltozások jelentek és jelennek meg kísérő tünetként, amelyekkel eddig nem találkozott az egészségügy. A már meglévő alap tünetegyüttesek megbillentek, megborulnak és az eddig bevált protokoll eljárások nem hoznak eredményeket.

Olyan összefüggéseket, új lehetőséget kellett beintegrálni az ellátásba, melyek az ősi gyógymódok tapasztalatait pl.: Ayurvéda, HKO és a legújabb kori eljárások pl.: térmoduláció összegzését is tartalmazza. A különböző elváltozások alkattól függően más, látszólag eltérő kezelési eljárásokat igényelnek. Vannak olyan esetek, melyek elhanyagolhatóak és avatatlan szem számára nem is észrevehetőek, és vannak olyanok melyek a laikusok számára is egyértelműek. A fiziológiás elváltozásoktól kezdve egészen a mentális tünetekig.

Előadásomban e szemléletemet adom át és az elmúlt 3 év tapasztalatokkal igazolt módszereit fogom csokorba.

A tisztelt kollégákat együtt- és tovább gondolkodásra hívom és biztatom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram