tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

A lélek Istentől való, a vakcina a sátántól, gyógyíts lélekkel

Ez a járvány a Sátán emberpusztító, lélek ölő, Isten ellenes megnyilvánulása volt, melyet a félelemkeltés segítségével vitt végbe, a gyengült hitű embereken keresztül, a pénz segítségével, a média által. Ebből következően, a gyógyítás egyik legfontosabb módja a lélek tisztítása, erősítése, hogy erősödhessen a hit a mindennapokban is.

Gyakorlati tanácsom a test gyógyítására, leginkább a tüskefehérje elleni fenyőhajtás szirup, fenyő tüskelevél tea és a pitypang levél tea volt. Ezek hatásosságának visszajelzése szinte minden esetben pozitív volt, természetesen az egyéni hittel megerősítve, verbális úton.

Később a gyógyítási lehetőségeket Joseph Mercola tanulmányával egészítettem ki.

Lelki tanácsom az oltottak részére, a bűnbánat és a feloldozás volt, mely a bűntudat feloldásával jár, így növekedhetett a test rezgése, az emberi sejtek szintjén, mely az öngyógyítás magas szintű visszaállításával jár.

Összegezve: a hit – a remény és a szeretet rezgése járja át a testünket és a lelkünket, akik nem oltakoztunk, akik fölébredtek és csatlakoznak hozzánk, mi vagyunk a többség, így még egyszer ilyen járványnak nem lehet tere a magyar hazánkban.

Most már tudjuk és érezzük, mi való a sátántól, mi való az Istentől.

Önéletrajza:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram