tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

A Mi Hazánk Mozgalom COVID-politikája

Dr. Páli Jenő (A Mi Hazánk Mozgalom ’Egészségügyi és Innovációs Kabinetjének’ vezetője)

A Mi Hazánk Mozgalomnak mindig is határozott és szakmai alapon megfogalmazott álláspontja volt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Ennek megfelelően, ’Egészségügyi és Innovációs Kabinetünk’ is konkrét javaslatokkal és intézkedésekkel készül az idei őszi-téli koronavírusos időszakra:

1.) A gyermekek COVID elleni oltásának betiltására törvényjavaslatot fogunk benyújtani az Országgyűlés őszi ülésszakán. Jelenleg ugyanis nincs olyan tudományos adat és bizonyíték, ami az egészséges gyermekek beoltása mellett szólna. Idézem a Dán Egészségügyi Hatóság erről szóló legutóbbi állásfoglalását és iránymutatását: „Gyerekek és fiatalok csak nagyon ritkán betegednek meg súlyosan a COVID-19-től az omikron variánssal. Ezért 2022. július 1-től a 18 év alatti gyermekek és fiatalok már nem kaphatják meg az első oltást, 2022. szeptember 1-től pedig a 2. oltást sem.”

2.) Alapvető fontosságúnak tartjuk egy önálló, független, közösségi finanszírozású saját koronavírus-kutatólaboratórium felállítását, ahol minden vizsgálati és kísérleti eredmény azonnal nyilvános és mindenki számára elérhető lesz. Nincs több titkolózás!

3.) Előterjesztéssel kívánunk élni egy ’Nemzeti Egészségügyi Kompenzációs Alap’ felállításáról mindazok megsegítésére, akik átmeneti vagy maradandó egészségkárosodást szenvedtek a koronavírus elleni oltások mellékhatásaitól.

4.) Elindítunk az amerikai VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) mintájára egy saját, Mi Hazánk-os online oltásmellékhatás-bejelentő rendszert oltottaknak és orvosoknak egyaránt, hogy hiteles információkhoz jussunk végre az egyes COVID-oltások hatásaival és mellékhatásaival kapcsolatban.

Ugyanis ne felejtsük el, és tartsuk mindig szem előtt António Guterres ENSZ főtitkár 2022. január 17-én a virtuálisan megrendezett Világgazdasági Fórumon elhangzott szavait: „A világon mindenkit be kell oltani a koronavírus ellen!”

Ők erre készülnek. De készüljünk mi is!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram