tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Hogyan lehet megszüntetni a szegénységet, és garantálni mindenkinek a Földön a méltó életet, méltányos eséllyel a benne rejlő lehetőségek kiaknázására?

Mads Palsvig

A világ bőséges. Ha valaki szegény, akkor az meg lett tervezve. Számos mód van rá, hogy nagyobb egyéni szabadságot biztosítsunk, ugyanakkor mindenki méltó életet élhessen anélkül, hogy azon kellene aggódnia, honnan lesz pénze a következő étkezésre.

Hogyan lehet felszámolni a szegénységet? Hogyan keletkezik a pénz? Ki dönti el, hogy mennyi pénz keletkezik, és kinek származik haszna a pénzgyártásból? Mi a központi bankár feladata? Miért vannak olyan kevesen tisztában a pénz keletkezésének módjával?

Miért hisznek olyan sokan a disztópikus malthusi világnézetben, amely a beépített szűkösségről szól, és hogy a világ egy nagy, nulla összegű játék?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram