tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Hol vannak az oltásáldozatok a statisztikákban? Hová tűnt az orvosi etika az etikai bizottságokban? Hol van a Hippokrátészi eskü az oltóanyagban?

Dr. Tamasi József

A gyógyszergyártók felhívták a figyelmet már az oltások előtt a készítmények lehetséges mellékhatásaira. Az oltások óta jelentős mértéket ért el a mellékhatásokra panaszkodók száma és mivel őket az állami egészségügyben nem is hallgatják meg, vagy panaszaikat kimagyarázzák, az ilyen tudatos betegek többsége a magánegészségügyben köt ki.

Ezen túl az általunk végzett laboratóriumi, és fizikális vizsgálati protokoll során is megfigyelhető bizonyos gyulladásos tendencia fokozódás.

Összességében elmondható, hogy az oltások gyulladás készséget fokoznak és az alapbetegségek függvényében vagy az alapbetegség romlásaként, vagy önálló eddig nem ismert panaszként jelennek meg a tünetek, de azt is látjuk, hogy sokan oltások után meghalnak. Nagyon különböző a tünetek jelentkezésének időtartama is. Függvénye a páciens testsúlyának, általános állapotának, elvégzett életmódi és természetes gyógymódok kezeléseknek.

Eközben azt látjuk, hogy az oltások beadása után az egészségügy semmilyen módon nem követi az oltottak állapotát, oltási szövődményeket nem ismeri fel, ha a beteg az oltás mellékhatásaira panaszkodik, akkor a válasz az, hogy az nem lehetséges.

Láthatjuk minden országban a túlhalálozást, miközben idehaza senki nem reklamálja a megbízható halálozási adatokat. Ezekben az erősen áttekinthetetlen számokban és jelenségekben, a hiányzó háttérinformációk mellett próbálunk előadásunkban objektív képet adni a tapasztalatainkról, miközben kitérünk az etikai bizottságok boszorkányperekhez hasonlítható döntéseire, az etikai bizottságok etikátlanságaira.

Önéletrajza:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram