tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Mi az igazság és mi a megoldás!

Dr. Pócs Alfréd

A Covid vakcinák kísérleti vakcinák, mind a mai napig. Ilyenkor minden mellékhatás csak a vakcinától lehet, ezeket előbb ki kell értékelni, és csak utána lehet dönteni az esetleges kötelezővé tételéről.

A tüskefehérje méreg, toxin, lektin fehérje, nem alkalmas tömeges vakcinázás végrehajtására, mert önmaga is veszélyek forrása.

A vírus kimutatására alkalmazott PCR teszt alkalmatlan a vírus kimutatására.
Az USA-ban 2021. 12. 31-étől kivonták a forgalomból más tesztet alkalmaznak, mely influenza vírust is kimutat,így akár 96%-a az összfertőzésnek lehet sima influenza vírus betegség.

A leggyakrabban alkalmazott gyógyszerek pl. Remdezivir, Favipiravir mérgezőek, toxikusak és kísérleti fázisban vannak.

A lélegeztetőgépek használata általában maximum csak 10%-ban hozott pozitív eredményt. Ahhoz, hogy a háttérhatalmak által keltett gazdasági válság és járvány ne folytatódjon tovább Magyarországon, egy lehetőség van: a Szent Korona tan és a Történeti Alkotmány visszaállítása.

Ennek révén örökre fel lehet számolni a folyamatosan meglévő párt politikai diktatúrákat, melyek egy az egyben a globális hatalom kiszolgálói, a magyar nép elnyomói.

Ezt mi a sorsfordító nemzetgyűlési programunkon keresztül tartjuk megvalósíthatónak. A Szent Korona minden anyagi jó és jogrendszer forrása. Így független szabad Magyarország jöhet létre, mely sem az EU-nak sem a NATO-nak sem a WHO-nak nem tagja. Egy igazi szuverén nemzetállam, mely mellérendelő hatalmi struktúrával dolgozik.

Azért is tartjuk még különlegesen fontosnak ennek a létrejöttét, mert ez minden más nemzetállam példája lehet az egész világon, az ottani függetlenség és szabadság megvalósítására, saját népének szolgálatára.

Önéletrajza:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram