tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Pamela A. Popper, a Wellness Forum Health elnöke

Pam Popper a táplálkozás, az orvostudomány és az egészségügy nemzetközileg elismert szakértője; valamint a Wellness Forum Health alapítója és ügyvezető igazgatója. A vállalat oktatási programokat, széles körű videó- ​​és cikk-könyvtárat, étrend- és életmódbeli beavatkozásokat, valamint segítséget nyújt azon fogyasztóknak, akik érdeklődnek az optimális egészség visszanyerése és/vagy megőrzése iránt. A cég szakmai továbbképzési programokat is kínál azoknak az egészségügyi szakembereknek, akik a praxisukban a betegellátás helyett az egészségre szeretnének fókuszálni, vagy ilyen praxist szeretnének indítani. A Wellness Forum Health saját szolgáltatói hálózatán keresztül közvetlen egészségügyi szolgáltatásokat kínál a fogyasztóknak.

Pam számos széles körben elterjedt dokumentumfilmben szerepelt, köztük a Processed People és a Making a Killing, és szerepelt a Forks Over Knives című elismert dokumentumfilmben is, amelyet 2011-ben Észak-Amerika legnagyobb mozijaiban játszottak. A kísérőkönyv egyik társszerzője, amely 66 hétig szerepelt a New York Times bestseller listáján. Ő a Food Over Medicine: The Conversation That Can Save Your Life című könyv szerzője.

Pam a Food Choices vezető szakértője, szerepel a Diet Fiction-ben, valamint a Code Blue-ban is, amely 2020 elején jelent meg. A Food Choices és a Diet Fiction kísérőkönyveinek szerzője.

Legújabb könyve a COVID Operation: What Happened, Why It Happened and What’s Next, amelyet Shane Prierrel közösen írt.

Pam lobbista és közpolitikai szakértő is, és folyamatosan azon dolgozik, hogy megváltoztassa azokat a törvényeket, amelyek korlátozzák a betegek azon jogát, hogy egészségügyi szolgáltatót és ellátási módot választhassanak. Számos alkalommal tanúskodott a törvényhozó bizottságok előtt, és háromszor tanúskodott az USDA étrendi iránymutatásokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága előtt.

Pam a Make Americans Free Again egyik társalapítója. Ez az országos szervezet helyi csoportjain keresztül megmenti a kisvállalkozásokat, segít a szülőknek, hogy kivegyék gyermekeiket a rosszabb iskolákból, pénzt gyűjt a perekre, és képviseli az egészségügyi dolgozókat, akiknek drákói oltási mandátumokkal kell szembenézniük.

Weboldal: www.wellnessforumhealth.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram