tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

A betegségek oka, célja és értelme; a gyermekbetegségek szerepe; az Én, az immunrendszer szerepe

A tudomány és a tudományosság meghatározása korunk emberének felfogásában ugyan annak a materializálódásnak lett áldozata, mint az élet többi funkcionális területe.

Az orvoslásban is redukálódott az ember léte és értelme egy olyan szűk anyagi keresztmetszetre, amely már nem csak a szellemi és a lelki minőséget nélkülözi, de az életet is kizárja, géppé korcsosítva az ember megítélését.

Amennyiben az orvoslás jelenkori vívmányait tudjuk a régmúlt szellemi-lelki megértésének elfogadásában és annak tükrében értékelni, akkor valódi holisztikus, az emberi lény értelmét látó testi-lelki/szellemi gyógyászatról lehetne beszélni.

Előadásomban a két áramlat összefonódásának megmutatásával szeretnék rávilágítani a betegségek okaira, értelmére, kezelésének alapelveire, korunk tévútjaira és a lehetséges feloldásra.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram