tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Dr. Kiss Eszter

2002-ben végeztem Szegeden, az akkori Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános orvosi szakán. Reumatológus rezidensként, majd szakorvos-jelöltként 5 évet dolgoztam kórházi osztályon.

Az egyetem alatt és után született gyermekeim kisebb betegségei, a kórházi osztályon és a gyógyszeriparban tapasztaltak vezettek a homeopátiához.

2010-ben foglalkozás-egészségügyi orvos szakvizsgát és a Pécsi Tudományegyetemen klasszikus homeopátiás vizsgát tettem. A gyermekeim Waldorf óvodai majd iskolai jelenléte által ismertem meg az antropozófiát.

2013-tól az Antromedicart Orvos- és Terapeutaképzés hallgatója voltam, majd a Pécsi Tudományegyetemen antropozófus orvos vizsgát tettem 2015-ben.

9 éve a szegedi Napsugaras Házban homeopátiás és antropozófus orvosi tevékenységet végzek, együtt dolgozva terapeutákkal.

2017 óta előadói, oktatói tevékenységet is folytatok a témában.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram