tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Új kihívások és távlatok az EGÉSZségünk megőrzésére és helyreállítására – oltottaknak, oltatlanoknak egyaránt

Az elmúlt években egyre gyorsuló ütemben kibontakozó válságok nemcsak óriási kihívások elé állítanak minket, de jelzik, sőt elengedhetetlen velejárói a jelenleg zajló korszakváltásnak. És mint minden ilyen időszak, hatalmas potenciált is jelent a tanulásra-fejlődésre. Ezek egyike a tudomány és a spiritualitás, az anyag és a szellem kibékítése, egyensúlyba hozása.

Határterületi tudományok, mint a pszicho-neuro-immunológia… kvantumfizika, káoszelmélet, dinamikus-kaotikus rendszerek… ma már nem kérdés, hogy anyag és szellem nem hierarchikus, hanem körkörös oksági kapcsolatban áll egymással.

Milyen távlatokat és lehetőségeket rejtenek ezek az új felfedezések, hogy kijussunk a válságokból?

A Magyarok Országos Gyűlésén megkezdett gondolatmenetet szeretném folytatni arról, hogy: Mi az, amire a mi szintünkön van, és mi az, amire nincsen rálátásunk és ráhatásunk ebben a korszakváltó folyamatban?

Illetve mit tehetünk, ezúttal főleg az EGÉSZ-ségünk szempontjából, annak holisztikus – testi, lelki, szociális és szellemi-spirituális – szintjein?

Erről szeretnénk néhány példát és ötletet megosztani továbbgondolásra és a gyakorlatba ültetés reményében is.

Honlap: https://csigastrategia.com/

Vendég: Fekete Zoltán

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram