tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Dr. Kovács Mónika Erika MD, PhD

Több mint egy évtizedet dolgoztam a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében, mint pszichiáter szakorvos, kutató, oktató és tréner.

Tudományos doktori (PhD) fokozatomat klinikai orvostudományokból nyertem el, pszichoneuroimmunológia, illetve az allergiás betegségek pszichés vonatkozásai témában.

Kutatási és gyakorlati tapasztalatokat szereztem többek között a viselkedéstudomány, a szociológia, a pszichofarmakológia és a pszichoterápia, a stresszkezelés, a kommunikációs, kapcsolati készség- és személyiségfejlesztés, az időskorúak, illetve a nők mentális egészsége területeken.

Részt vettem az intézetünk által szervezett – Hungarostudy – országos reprezentatív egészség- és életminőség-felmérésekben, illetve társszerkesztője és több fejezet szerzője voltam az eredményeket feldolgozó monográfiának.

Egészségügyi informatikai, statisztikai és epidemiológiai háttérrel is rendelkezem.

2010-ben úgy döntöttem, hogy más szakterületeken is kipróbálom magam. Jelenleg szabadúszóként írok, tanítok, illetve a környezet- és egészségtudatos életmód és a permakultúra, ezen belül is elsősorban az organikus és gyógyító ÉPítészet területén tevékenykedem.

Weboldal: csigastrategia.com / kovidol.hu

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram