tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Dr. Gődény György

Dr. Gődény György vagyok, szakgyógyszerész és sportember. Hivatásom az egészség, életem a mozgás, szenvedélyem a sport. Feltétlenül hiszek a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás egészségmegtartó erejében.

Gyógyszerészi diplomámat 1989-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, szakgyógyszerészi képesítésemet pedig 1995-ben a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen szereztem. Saját gyógyszertáram megnyitása előtt különböző gyógyszeripari cégeknél tevékenykedtem mint orvoslátogató illetve területi vezető. Itt szembesültem először a szinte kizárólag profit alapon működtetett egészségüggyel és a minden empátiát nélkülöző gyógyítással. Ez mély nyomot hagyott bennem, ezért hivatásom művelése során mindig igyekeztem azt a hippokratészi elvet szem előtt tartani, mely szerint az orvoslásnak két feladata van, enyhíteni a szenvedést és nem ártani a betegnek.

Meggyőződésem szerint létezésünk célja, hogy - szerzett vagy velünk született talentumaink segítségével – egy kicsit jobbá tegyük ezt a világot, amiben élünk. Úgy gondolom, hogy nem véletlenül csöppentünk ide, pont ebben a korban, hisz dolgunk van itt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram