tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Valóságipari konszernek versus média-manufaktúrák

A média által működtetett manipulációs gépezet a társadalmi tudatformálás legfontosabb eszköze. A mindenkori hatalom alapvető érdeke, hogy meghatározza, az emberek mely információkhoz juthatnak hozzá és melyekhez nem, vagyis miről és mit kell gondolniuk azoknak, akiknek még kedves az életük. Ezt a legdrasztikusabban a mindenre kiterjedő cenzúra eszközével érik el.

Az információk hozzáférhetőségének és terjesztésének ezt a totális felügyeletét alternatív csatornák hatékony működtetésével lehet mérsékelni. Feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozzunk ki, melyekkel szélesebb társadalmi csoportokat tudunk megszólítani, valamint aktuális, fontos információkkal ellátni az érdeklődő rétegeket.

Kezdjünk el gondolkodni azon, hogyan tudjuk ezt elérni, milyen platformokat vagyunk képesek egyszerűen, költséghatékonyan működtetni, illetve milyen mértékben tudjuk ehhez felhasználni a mainstream vonalakat illetve a közösségi média felületeket.

Találjuk ki együtt, hogyan legyünk a tartalmakat illetően értékesen informatívak, frissek és szórakoztatóak is egyben!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram