tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Lőcse István - pszichológus

A magyar-román állampolgárságú Steve Locse (Lőcse István) 2000-ben érkezett Spanyolországba, és 8 évig asztalosként dolgozott a “gazdasági válság” beköszöntéig, amikor úgy döntött, hogy nemzetközi kereskedelmet tanul. Ám 2010 körül a dolgok egyre nehezebbé váltak az életében; érzelmi és egzisztenciális válságon ment keresztül, ami arra késztette, hogy felfedezze hivatását, és önképző módon elkezdte vizsgálni a tudomány és a spiritualitás különböző aspektusait.

Tanulmányai során Steve az Érzelmi Intelligencia és a Mindfulness-szakértőjévé vált. Mély összefüggéseket talált a metafizikában és a spiritualitásban, amelyet a Lényünk lényegéből kiindulva értett meg.

Főbb tanulmányok:

Egyetemi tanulmányok a spanyolországi Universidad Nacional de Educacióna Distancia, UNED, pszichológiai karán, Villareal városában. Külön kiemelendők ezek közül az Érzelmi Intelligencia és Mindfulness, a stresszel való megküzdési stratégiák rákos és halálos betegségek esetén, kutatási tervezés és kutatásfejlesztés. Adatelemzés, Pszichometria és Kognitív Terápia. Fizikai és Kvantummechanikai tanulmányok a Stanford Egyetem (Kalifornia) Leonard Susskind professzorának online óráin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram