tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Párhuzamos állam, mint kiút a jelen helyzetből

"A köztársaság megalakítása óta (1946) párhuzamos államban élünk, amit eddig hallgatólagosan vettünk tudomásul, azonban a világ forgása országpusztítóvá válva igényli a nézőpontváltást és a cselekvést.

A Magyar Királyi Koronatanács – mint a Magyar Királyság ügyvezető testülete – által 2021. augusztusában megküldött – a párhuzamos országlásról készült javaslatcsomag (a 22-es csapdájából való kilépésre) – melyet a Magyarország adminisztrációja átvett – aktiválásának az ideje eljött. Ez a munka a lakosság egészének tájékoztatásával készíthető elő.

Az átfogó tájékoztatás a honpolgárok közötti kommunikációval, valamint a köztársasági elkötelezettségű politikai vezetés prominens résztvevőivel való kapcsolatfelvétellel, és tájékoztató konferenciára invitálásával lehet hatékony."(…)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram