tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Szabó Atilla

SZABÓ ATILLA koronatanácsos
ÉLETTÖRTÉNETEM

SZABÓ ATILLA koronatanácsos
ÉLETTÖRTÉNETEM

Születtem a Magyar Királyságban 1945 karácsonyán Nagydémen a Bakony hegység megbúvó hajlatán. Kisgyermekként bejártam Tolnát – Baranyát csipegetve e tájak szépségének megannyi aranyát.

Veszprém vármegyében – Csajágon lettem kisdiák, 1960-ban a nyolc év jó eredménnyel lejárt. Középiskolát Veszprémben a Lovassyban kezdtem el, a sors kegyéből befejezni Móron sikeredett. Kezdőként gyári munkás, majd szakosítva fuvarozó lettem, amit mint alkalmazott két évtizedig vezettem. Munkám során hazámat és számtalan országot bejártam, az Uráltól – az Atlanti Óceánig, és Skóciától Perzsián át Damaszkuszig. Fagyoskodtam Finnországban, és pihentem árnyékban a libanoni cédrusok alatt. Berlin – Hamburg – Frankfurt – Párizs – Madrid – Lisszabon – Nápoly – Pireusz – Konstantinápoly – Teherán – Bagdad és még napestig sorolhatnám az útba ejtett városokat, ahol az ételeket és italokat kóstolhattam. Bár „csak” magyarul beszélek, kiderült ezalatt, ha kell bármely népet megértek.

Hajóval jártam a Földközi és az Északi tenger végtelen vizeit, megvalósítva a gyermeki álmot, szárazföldön és vízen hatmillió kilométert utaztam be ezalatt, emlékeimben örökké megmarad.

1980-ban magán vállalkozásba kezdtem, alkohol mentes italt – szikvizet – gyártottam és kereskedtem, családi házunkat is megépítettem. A vállalkozásaim sora az egyénitől a részvénytársaságig minden lépcsőt váltakozva bejárt, voltam kereskedő, szállítási vállalkozó, brikettgyáros, fafeldolgozó, olajkutas, reklám és biztosító ügynök, újságíró – kiadó, társadalom kutató, hosszú a sora, míg 2005 karácsonyára az idő a nyugdíjra megérett, az aktív életem 40 munkás éve letelt.

Amikor mint nyugdíjas lélegzethez jutottam, a felmerült kérdésektől jól nem éreztem magam, mert sok évi munkám gyümölcsétől megfosztott néhány élősködő. Miért? szól a kérdés, és a felelet számtalan, de a megoldást esetenként kutakodva keresem, ezt nem nézi jó szemmel gyakorta a hat alom, sérelmeimet időnként eltakarom. A tapasztalat bölcsességet és türelmet tanított a hosszú utakon, és ez segít átjutni az „akadályokon.”

Újra vállalkozom, mert megtaláltam a gyökerem, ahonnan táplálkozom – én magam és nemzetem. A meglévő alapokra a Szentkorona Országában az elfedett Magyar Királyságot – ahol születtem – újra felépítem, és 2005-óta társaimmal ezt teszem.

Közhasznú teremtéseim vázlata: A Szent Korona alapítványa 2006, Csereklub Egyesület 2007, Kurultáj Kazahun Találkozó 2008, MKG Jogsegély Szolgálat 2009, Általános Kisebbségi Segély Alap – AKASA Pjt.
2010, Apostoli Magyar Királyság (Bp. – Esztergom – Bp.)IPC2011, Szent Korona Bank Zrt. 2012, Magyar
Királyi Koronatanács 2013, Honpolgári igazolvány 2014, Kisvállalkozói Pályázatok 2015, Szentkorona és Jogrend könyvkiadás 2016, IPC2017 Nemzetközi Konferencia 2017, Nemzetközi levelezések Vatikán stb.
2018, Boldogasszony Pártás Koronája könyvkiadás 2019, Szentkorona Földhivatala – Birtoklevelek kiadása
2020, Elcsatolt területek érvényesítése túlhasználati díj kiszámlázásával 2020, Oltások – WHO elutasítása, Párhuzamos Államiságra javaslat a hatalomnak 2021 – 2022, Rendeletek, Nemzetközi Jegyzékváltások, Békeajánlat a harcoló feleknek, Párhuzamos Államiságra javaslat a hatalomnak II.0 2023, Magyar Királyi Kamara – Ellentmondás (Nyilatkozat) a WHO Pandémia szerződésének 2024, stb.

Előadásaim: Hun TV, Joutube , stb.-n megtekinthetők
Publikációim: – néhány ezer – a weboldalakon jelentek meg számosan, gyűjteményben feldolgozásra nem
került kategorizáltan.

www.apostolimagyarkiralysag.info

www.szentkoronabank.hu

www.akasapjt.hu

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram