tamasidr.hu    veganelet.hu    orvosokatisztanlatasert.hu    drtamasiajurveda.hu    szkitaegyesulet.hu    magyarintegrativmedicinaszovetseg.com

Willem Christiaan Engel

1996-2001 között biogyógyszerészeti tudományokat tanultam (Leiden), majd 2002-2008 között PhD fokozatot szereztem az alkalmazott nanotechnológia egysejtelemzés területén (Enschede és Leiden).

A szakdolgozatom leadása után az életem gyökeres fordulatot vett, egy világ körüli utazás után nehéz döntést hoztam, hogy főállásban táncolok, hiszen ez volt a hivatásom. Amikor megjelent a C19, az hirtelen véget ért, és visszahívtak a tudomány élvonalába.

Kezdettől fogva arra köteleztem az életem, hogy a közvéleményt tájékoztassam a tudomány perverziójáról és a hagyományos média propagandájáról. Gyűlések, tüntetések, petíciók és mindenekelőtt bírósági eljárások szervezése a holland állam ellen az intézkedések, a PCR-teszt, az injekciók, a tisztességes és átlátható tájékoztatás és általában az emberi jogok miatt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram